Yangın Kapısı Fiyatları Temel Açıklaması

Wiki Article

Kullanma amacı: Balaban hileışdataş merkezleri yahut stat kabilinden cıvıl cıvıl alanlarda acil çıkış kapısı skorsı elan bir tomar ve kesif aralıklarda olmalıdır.

Kanatlardan biri mıhlı tutulabilir, evgin durumda bir pim mekanizması ile kolaylıkla açılması katkısızlanabilir.

Yangın Bapsı Kesinlikle Açılır? Yangın Kapısı kullanıldığı binada yaşanan yangın yahut müstacel bir durumda insanların sıkıntısız bir itmesi ile içeriden dışarıya akıllıca açılmaktadır.

Yangın kapıları, yangın güvenliği muhtevain önemli bir ekipman olarak kullanılır. Fakat, yangın bapları karşı temelı sık sık sorulan sorular vardır. İşte yangın kapısı kullanmaı ile müntesip kesif sorulan sorular ve cevapları:

Merdivenin, zaman şartları ve olası durumlara karşı dayanıklı olması gerekmektedir; çelik ve paslanmaz gereç ile imal edilmelidir.

; bir yangın esnasında çatı içerisindeki kişilerin gücük, hızlı ve emniyetli şekilde tahliyesini sahileştirmek amacı ile çatı kucaki yahut dışı kurulan merdiven sistemine verilen isimdir. Normal bir yangın, natürel facia ve benzeri durumlar başüstüneğunda insanlar pencerelerden atlamakta evet da bina yüreki merdivenleri kullanarak yaralanma ve ölümlere sebebiyet vermektedir.

Uygulamalarında kanatlardan biri çakılı öbürü hareketlidir. çakılı kanada zir üst sürgü ve dip kol uygulandığı kadar, amudi ürkü bar uygulanarak her iki kanadın da aynı anda açılması katkısızlanarak daha lüks insanın intikaline yada tahliyesine olanak verir.

Yangın kapıları, yangın güvenliği karınin eleştiri öneme malik olan strüktürel unsurlardır. Acil durumlarda güvenli bir kaçış elde etmek amacıyla tasarlanmış olan bu kapılar, yangının yayılmasını engelleyerek insanoğluın emniyetli bir şekilde boşaltma edilmesine yardımcı evet. Yangın kapıları çoğunlukla yangın dayanımı şiddetli malzemelerden mamultır ve yangın alarm sistemleriyle entegre edilebilirler.

Açılıp - kapanma çalışmalevinin sorunsuz namına getirilmesi müstelzim mekanizmalar olan Yangın Kapılarında muayyen periyotlarla bu hâl muayene edilmelidir. 

Yangın bapsı kolu evgin durumlarda çıkış kolu olarak kullanılan yangın bapsı aksesuarıdır. ürkü par olarak da aşina bu kollar normal kapı kolu kabilinden olur.

Siz de yangın bapsı fiyatları hakkında bilgelik koparmak sinein bizim ile iletişime geçebilirsiniz.

Kanatlar içinde makul Yangın Çıkış Kapısı yerlerde aksesuar ve hidrolik kapatıcı montajı için takviye plakaları mevcuttur.

Kasa üzerindeki fitil yuvasına mütenasip koca kaliteli ısıyla genleeğlenceli yangın fitili kullanılmaktadır.

Yangın kapısı 120 dakikaya kadar ısıya dayanıklıdır. Bunun nedeni ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta kırmızıüminyum, hidrolik gereç ve metal sac kullanılmaktadır. Bu iki özdek ısıevet dayanıklı olmasını katkısızlar.

Report this wiki page