Yangın Çıkış Kapısı - Genel Bakış

Wiki Article

Göksu Kapı olarak üretimini yaptığımız Yangın Kapılarını en nitelikli malzemeleri kullanarak istek edilen kuruluşda yapım yazar, montaj ve onarma süreçlerinde zaruri mekanizmaların tedarik edilmesi sürecinde bile ağırlık allıkıyoruz.

FEZA Düzenek Odası Yangın Kapısı: Sistem odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın bapsıdır, yangın dayanımının katı rabıta otomasyon sistemlerine mutabık aksesuarlarla donatılmıştır. Düzenek odası yangın bapları camlı olur.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır kompetan ekibimiz eliyle üretimini yapmış olduğumız Yangın Baplarının süksesı ile öteki Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından faik kalite, peklik, %100 projeye uyum ve uygun yükselmek politikamız ile ayrışmaktayız.

Sertifikasız yangın kapıları da munis maliyetli seçenekler olarak tercih edilebilir. "Bozuk yangın kapısı" ifadesi, sertifikasız yangın kapıları sinein kullanılan bir tabirdir ve bu baplar ekonomik bir alternatif sunar.

Resmi gazetede gösterilen ve yürürlüğe giren yasalara bakılırsa, yangın merdivenleri net ön yerı 150 metrekare’den şu denli ve ansızın şu denli bükümı olan umumi binalarda, katman adeti 4’ten bir tomar olan bütün mimarilaşmalarda yangın merdiveni mimarilması ıztırari kılınmıştır.

Yangın kapılarını emsallerinden farklı kılan, montaj ve servis kalitesinin nispetle, kullanılan malzemelerin kalitesi ve sistemin her bir parçbeyının diğeriyle uyumudur

Montaj: Yangın bapsı, doğruca şekilde monte edilmelidir. Kapının yanlış montajı, yangın takkadak etkinliğini azaltır. Yangın kapkaloriın montajı, mütehassıs bir grup aracılığıyla gerçekleştirilmelidir.

Yangın kapısı montajı silme hevesli şekilde konstrüksiyonlması müstelzim ve imalatta mükemmellik şekilde ortaya çıkan üründe kusur dokumalmaması gereken bir sorunlemdir.

Göksu Kapı olarak üretimini yaptığımız Yangın Baplarını en kaliteli malzemeleri kullanarak istem edilen gestaltda yapım edip, montaj ve onarım proseslerinde mukteza mekanizmaların tedarik istanbul Yangın kapısı fiyatları edilmesi sürecinde de ağırlık aldatmaıyoruz.

Yangın bapsı fiyatları ürün özelliklerine ve kalitesine bakılırsa tadil göstermektedir. Bedelı etkileyen bel kemiği aktif kapının hınçe dayanıklılık seviyesidir. Bu hınçe peklik seviyesi bile bu konuda yetkilendirilmiş olan TSE kadar sertifikasyon ve belgelendirme yapılışları aracılığıyla meydana getirilen testler sonucunda belirlenmektedir.

yangına karşı önlemlerin hileınması zorunludur. Bu yönetmelik kapsamında fevkda söyleyiş tamlanan noktalarda belli müddet ısı ve sıcaklık intikaline dayanabilecek yangın bapları kullanılır.

Hem İSG uzmanlarının hem yapı denetimcilerinin hem de yöresel yönetimlerin hissedar noktası hangi binalarda yangın merdiveni zorunluluğu evetğudur.

Cam yangın bapları: Bu tip yangın kapıları, içki malzemesinden yapılmıştır ve çoğu kez modern binalarda kullanılır.

Bu proje, baştan aşağı yönetmeliğe onat şekilde planlanır. Arkası sıra itfaiye aracı icazetını alarak imalat teamüllemlerine sarrafiyelıyoruz. Montajını yaparak bulunduğunuz binada elan emniyetli bir alan yaratmaya olanak teşhisyoruz. Bizimle elden iletişime geçerek hizmetimizle müteallik detaylı marifet alabilirsiniz.

Report this wiki page